Sinds 1 januari 2022 is Aequilibria naar Kasteel Vosbergen in Heerde verhuisd. Hier heb ik mijn eigen praktijkruimte in het kasteel. Kasteel Vosbergen ligt tussen Apeldoorn en Zwolle in. Vanuit Apeldoorn ben je in 20 minuten op locatie. Lees verder…

Kasteel Vosbergen in Heerde

Het kasteel is omringd door water en met een rode loper word je de trappen opgeleid naar de praktijkruimte. De perfecte plek om in alle rust aan jeZelf te werken.

Kasteel Vosbergen is een ‘buitenverblijf’ en al 4 eeuwen in het bezit van dezelfde familie. Aequilibria is het enige bedrijf dat zich in het kasteel vestigt.

Verscholen in het groen, met een door bomen omhulde oprijlaan, lijkt het alsof je binnenkomt in een veilige bubbel waar de tijd stil staat.

Een bijzondere krachtplaats vanwege leylijnen

Vroeger werden belangrijke gebouwen, zoals kastelen en kerken, vaak op kruispunten van leylijnen gebouwd. Kasteel Vosbergen staat ook op zo ’n kruispunt. Leylijnen lopen door en rondom de aarde. Het zijn één van de sterkst voelbare en helende energielijnen.

Misschien heb je wel eens gehoord van aardstralen. Vaak vind je die op plekken in de grond waar vroeger bijvoorbeeld een waterader zat. Zo ’n waterader loopt meestal een beetje kronkelend (meanderend) en deze kan zich ook vertakken.

Leylijnen zijn ook een vorm van aardstralen, maar in tegenstelling tot bijvoorbeeld een waterader, zijn leylijnen recht en ze lopen van punt naar punt. Samen vormen al deze leylijnen een raster rondom de aarde. Op de kruispunten ontstaat een krachtplaats. Dat is een extra sterk energieveld.

Krachtplaatsen hebben invloed op je energiesysteem. Ze laten jouw energie beter doorstromen en zorgen ervoor dat jij je sterker voelt. Deze kennis had de adel vroeger al en vandaar dat zij hun kastelen en buitenverblijven graag op dergelijke bijzondere punten lieten bouwen! Het effect van het hoge energieniveau van zo’n plek is helend en verhelderend. Ze geven je inzicht en je komt gemakkelijker tot je innerlijke antwoorden op je vragen.

Juist voor mijn werk, zowel de coaching als de energetische behandelingen, is deze locatie perfect. Doe er je voordeel mee!

Bij het kasteel is een prachtig klompenpad en vlakbij liggen grote natuurgebieden met bossen, heide en meren.

Praktische informatie 

Hieronder vind je alle praktische informatie voor bereikbaarheid en openingstijden in 2022.

Bereikbaarheid

Met de auto:
Kasteel Vosbergen is goed bereikbaar met de auto. Vanuit Apeldoorn ben je er met 20 minuten. Je rijdt nog sneller vanuit Apeldoorn naar het kasteel dan van de ene kant van Apeldoorn naar de andere kant tijdens de spits. 

Vanuit Zwolle ligt Kasteel Vosbergen op 15 minuutjes rijafstand.

Vanaf de A50 neem je afslag 28 Heerde Zuid. Daarna is het nog 7 minuutjes tot het kasteel. Parkeren is gratis en kan voor de deur.

Met de bus:
Ieder half uur gaat er een bus vanuit Apeldoorn naar Heerde. Vanaf halte Zwolseweg in Heerde is het 1,2 km naar Kasteel Vosbergen.

Openingstijden

De praktijk is geopend op maandag, dinsdag en donderdag. Soms geef ik een training op andere dagen.

Wil je een afspraak maken?
Dat kan! Je bent van harte welkom. Let op; door de grote drukte in de praktijk kunnen we niet à la minute aan de slag en is er een wachttijd. Lees verder…