Het contract is getekend! Per 1 januari verhuist Aequilibria naar Kasteel Vosbergen in Heerde. Hier heb ik straks mijn eigen praktijkruimte én beschikking over een grotere ruimte voor trainingen en workshops met groepen. Kasteel Vosbergen ligt tussen Apeldoorn en Zwolle in. Vanuit Apeldoorn ben je in 20 minuten op locatie. Lees verder…

Kasteel Vosbergen in Heerde

Het kasteel is omringd door water en met een rode loper word je de trappen opgeleid naar de praktijkruimte. De perfecte plek om in alle rust aan jeZelf te werken.

Kasteel Vosbergen is een ‘buitenverblijf’ en al 4 eeuwen in het bezit van dezelfde familie. Aequilibria is het enige bedrijf dat zich in het kasteel vestigt.

Verscholen in het groen, met een door bomen omhulde oprijlaan, lijkt het alsof je binnenkomt in een veilige bubbel waar de tijd stil staat.

Bij het kasteel is een prachtig klompenpad en vlakbij liggen grote natuurgebieden met bossen, heide en meren.

Praktische informatie 

Hieronder vind je alle praktische informatie voor bereikbaarheid en openingstijden in 2022.

Bereikbaarheid

Met de auto:
Kasteel Vosbergen is goed bereikbaar met de auto. Vanuit Apeldoorn ben je er met 20 minuten. Je rijdt nog sneller vanuit Apeldoorn naar het kasteel dan van de ene kant van Apeldoorn naar de andere kant tijdens de spits. 

Vanaf de A50 neem je afslag 28 Heerde Zuid. Daarna is het nog 7 minuutjes tot het kasteel. Parkeren is gratis en kan voor de deur.

Met de bus:
Ieder half uur gaat er een bus vanuit Apeldoorn naar Heerde. Vanaf halte Zwolseweg in Heerde is het 1,2 km naar Kasteel Vosbergen.

Openingstijden

De praktijk is vanaf 1 januari geopend op maandag, woensdag en vrijdag.

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de verhuizing in volle gang. Achter de schermen wordt er druk geklust en aan de inrichting van de praktijk gewerkt.

Wil je een afspraak maken?
Tot en met december kan dat nog in de praktijk aan het Jean Monnetpark 23 in Apeldoorn.
Vanaf 10 januari gaat de kasteeldeur in Heerde open.