Aura healing

Wat is aura healing?

Aura healing is een vorm van energetische therapie. Tijdens deze healing breng ik allereerst de blokkades in kaart door met mijn handen te voelen waar ze zitten. Soms kan ik de blokkades ook zien. Meestal werk ik in de eerste drie auralagen, omdat hier vaak het meeste ‘werk aan de winkel’ is. Deze lagen maak ik schoon door met mijn handen de blokkades uit de aura te halen en af te voeren. Door de blokkades weg te halen, kan de energie weer vrij stromen in de aura. In de auralagen kunnen ook beschadigingen zitten. Deze herstel ik met helende energiedraden. Vervolgens vul ik de auralagen op met helende energie om het zelfherstellende vermogen van het lichaam, inclusief het energetische stelsel te stimuleren.

Wat is eigenlijk een aura?

De aura is het energieveld om het lichaam heen en bestaat uit zeven lagen. Deze lagen staan in verbinding met de zeven hoofdchakra’s. In de aura speelt zich van alles af. De eerste laag bevindt zich het dichtst bij het lichaam en de zevende auralaag is de buitenste laag van de aura. Normaal stroomt de energie lekker rond door je aura. Op sommige plekken kunnen blokkades ontstaan door (onverwerkte) emoties, trauma’s (bijvoorbeeld operaties), gedachten, overtuigingen of leefpatronen. Deze blokkades kunnen klachten veroorzaken, zoals ziektes of pijnklachten. Hierbij kan een aura healing uitkomst bieden.

Gevoel tijdens de aura healing

Soms kan je tijdens de behandeling plaatselijk warmte of juist kou voelen. Anderen voelen wind, tintelingen, druk of diepe ontspanning. Dit varieert per persoon, maar ligt ook aan wat ik in de aura tegenkom en welke behandeling ik uitvoer.

Het effect van een aura healing is dat je beter in verbinding komt met je gevoel en intuïtie. Het stimuleert je persoonlijke ontwikkeling. Je zult merken dat een aura healing je helpt om beter in balans te komen.

Een aura healing volgt altijd na chakra healing.