Artikelen

De volgende stap: Aequilibria gaat professionaliseren!

Van veel cliënten en geïnteresseerden krijg ik regelmatig de vraag hoe het met mijn praktijk en mijn studies gaat. Ik kan eigenlijk niet anders zeggen dan wonderbaarlijk fantastisch! De vaart zit er flink in en voor beide studies ga ik nu het examenjaar in. Tijd om ook voor mijn praktijk de volgende stappen te zetten en te professionaliseren.

Read More

***VOL*** – 15 november: Ouder & kind (7 – 12 jaar) yogaworkshop HSP

Deze workshop zat binnen een week vol. Ben je net te laat en heb je interesse? Stuur een mail naar info@aequilibria.nl. Bij voldoende animo plannen we er nog één!

Evelien van yogastudio Elements of Life en Conny van praktijk Aequilibria bundelen hun krachten. Samen hebben zij een HSP workshop ontworpen om ouder & kind koppels verder te helpen met hun hooggevoeligheid.

Read More

Hoe krijg je (hoog)begaafde kinderen ‘aan’?

Kinderen zijn dol op leren! Tenminste… als het leuk is. En interessant. Dan kunnen ze er geen genoeg van krijgen. Toch zien veel ouders hun enthousiaste, gemotiveerde en geïnteresseerde kind veranderen in hun basisschooltijd. De pretlichtjes doven langzaam uit en het kind heeft geen plezier meer in leren.

Read More

Vooroordelen over hoogbegaafdheid

Zijn hoogbegaafden altijd einzelgänger? Lezen ze alleen maar boeken? Zijn ze slecht in sport? Zijn ze altijd hoog opgeleid? Hebben ze een groter hoofd? (ja echt, dit werd vroeger gedacht!). Of nog zo’n “fijne”; zijn er meer hoogbegaafde mannen dan vrouwen?

Read More