De deuren zijn weer open!

Per 3 maart mogen deuren van de praktijk weer open voor alle soorten behandelingen en begeleiding. Uiteraard zijn online begeleiding en afstandsbehandelingen ook nog steeds mogelijk. Maar iedereen die liever in de praktijk komt, kan nu weer een afspraak maken. Er gelden aangepaste corona-maatregelen in de praktijk.

Read More

Lockdown? Ik laat je niet in de kou staan.

Helaas is Nederland weer in lockdown. Veel praktijken moeten noodgedwongen hun deuren (deels) sluiten. En dat terwijl juist in deze stressvolle tijd veel mensen graag hulp en ondersteuning willen ontvangen. Gelukkig kan ik voor een deel toch begeleiding in de praktijk blijven bieden! Tijd om duidelijk te maken wat er nog wèl kan.

Read More

Lichaamsgerichte therapie. Waarom eigenlijk?

In mijn praktijk werk ik veel met lichaamsgerichte oefeningen. In het boek De Zin van Ziek Zijn staat een stukje tekst dat glashelder maakt waarom dit zo belangrijk is. “De mens kan namelijk alleen maar dat ver-staan en be-grijpen, wat hij ooit lichamelijk met zijn handen kan grijpen en waarop hij met zijn voeten kan staan. Alleen dit al maakt duidelijk dat het de moeite waard is eens dieper in te gaan op dit thema.

Read More

De volgende stap: Aequilibria gaat professionaliseren!

Van veel cliënten en geïnteresseerden krijg ik regelmatig de vraag hoe het met mijn praktijk en mijn studies gaat. Ik kan eigenlijk niet anders zeggen dan wonderbaarlijk fantastisch! De vaart zit er flink in en voor beide studies ga ik nu het examenjaar in. Tijd om ook voor mijn praktijk de volgende stappen te zetten en te professionaliseren.

Read More