Trance healing

Wat is trance healing?

Trance healing is een vorm van energetische therapie. Deze vorm van healing kan je helpen bij fysieke en psychische klachten. Het is een proces van ontspannen en loslaten op een diep niveau. Tijdens deze behandeling breng ik mezelf in trance, een verhoogde staat van bewustzijn, waarbij ik nauw contact maak met de spirituele wereld. Zo maak ik optimaal contact met de helende energieën waarmee ik jou mag behandelen. Doordat ik in trance ga, kan via mij de energie om ons heen naar een hogere trilling gebracht worden. Zo kan de behandeling heel diepgaand werken. Er ontstaat als het ware een energieveld om je heen (als een cocon), waarin de healing plaatsvindt.

Oorzaken aanpakken

De behandeling wordt toegepast op jouw persoonlijke situatie en behoeften. De gidsen uit de spirituele wereld weten op welk niveau je werkelijk healing nodig hebt. Trance healing behandelt niet de symptomen, maar de oorzaak. Bij knieproblemen kun je dus een healing op emotioneel vlak krijgen waardoor de knieklachten afnemen of zelfs verdwijnen.

Gedurende de behandeling blijf ik op afstand van je staan. Zo kan een energetisch veld om je heen tot stand komen. Doe na deze behandeling even rustig aan, neem de tijd om bij te komen en verricht die dag geen intensief werk meer. De behandeling kan nog een tijdje doorwerken en kan heel wat losmaken.

Ja, ik wil een trance healing ervaren!