Van veel cliënten en geïnteresseerden krijg ik regelmatig de vraag hoe het met mijn praktijk en mijn studies gaat. Ik kan eigenlijk niet anders zeggen dan wonderbaarlijk fantastisch! De vaart zit er flink in en voor beide studies ga ik nu het examenjaar in. Tijd om ook voor mijn praktijk de volgende stappen te zetten en te professionaliseren.

Toen ik dit voorjaar startte met Aequilibria had ik nooit kunnen bedenken dat ik inmiddels zoveel kinderen, gezinnen en volwassenen op mijn pad zou krijgen en verder heb mogen helpen. Van 4 tot 80 jaar, jongens, meisjes, mannen en vrouwen, iedereen komt langs.

Als dromen werkelijkheid worden…

Aan de start van dit alles had ik de droom om een combinatie te maken tussen coaching, energetische therapie en lichaamswerk. Gelukkig is ook in de praktijk gebleken dat dit een prachtige en zeer effectieve combinatie is om mensen verder te helpen. Of dat nou op het gebied van hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, of stressgerelateerde klachten is, de combinatie maakt het verschil.

Hoewel ik geen reclame maak voor mijn praktijk, weten jullie me toch te vinden en doet mond-tot-mond reclame ook zijn werk. Op dit moment heb ik zelfs een wachttijd voor nieuwe cliënten. Die zag ik niet aankomen hoor!

Uurtarief, praktijkruimte en een nieuw concept!

Met alle ervaring die ik inmiddels heb opgebouwd en omdat ik komend jaar afstudeer van mijn twee post HBO opleidingen, wordt het tijd om een tarief voor mijn diensten te vragen. Daarom pas ik mijn tarief aan en zal ik € 50,- per uur in rekening brengen.

Ook heb ik gemerkt dat het best onhandig is om geen eigen praktijkruimte te hebben. Niet iedereen heeft thuis een rustige plek om samen aan de slag te gaan. Bovendien is het rondsjouwen met een behandeltafel en coachingspullen ook niet zo ideaal voor mijn bekkeninstabiliteit. Daarom ben ik nu op zoek naar een geschikte praktijkruimte. Als alles doorgaat, zal ik in het nieuwe jaar mijn eigen praktijkruimte gaan huren! Vanaf dan zal ik niet meer aan huis komen, tenzij het een huiszuivering betreft.

Ik ben tevens bezig met het uitwerken van een nieuw concept, speciaal voor (bijna) vastgelopen hoogbegaafde en hooggevoelige kinderen van 7 tot 12 jaar. Het komende half jaar ga ik aan dit concept schaven en slijpen, tot het goed genoeg is om in mijn praktijk tot leven te brengen.

En dóór!

De opstartfase van Aequilibria zit erop en ik ben enorm trots op hoe alles is gegaan. Ik wil alle cliënten die hun vertrouwen in mij hebben gesteld hartelijk danken voor hun inzet en prachtige reviews. Met goede moed en veel energie stap ik de volgende fase in!