Update 4-11-20: Vanwege de strengere corona-maatregelen, moeten we deze workshop helaas uitstellen. Zodra het weer mag, plannen we een nieuwe datum.

Deze workshop zat binnen een week vol. Ben je net te laat en heb je interesse? Stuur een mail naar info@aequilibria.nl. Bij voldoende animo plannen we er nog één!

Evelien van yogastudio Elements of Life en Conny van praktijk Aequilibria bundelen hun krachten. Samen hebben zij een HSP workshop ontworpen om ouder & kind koppels verder te helpen met hun hooggevoeligheid.

Allebei moeder van 3 prachtige en heel verschillende ‘gevoelige’ kinderen. Door hun kinderen en opleidingen hebben ze heel wat mogen leren. Loslaten en ieder kind de ruimte geven om te ontwikkelen wat voor hen nodig is. Een mooi en vaak uitdagend proces, waarbij het soms als ouder lastig is om ook rekening te houden met je eigen hoogsensitiviteit. 

In deze HSP workshop aandacht voor: 

  • Omgaan met emoties
  • Prikkelgevoeligheid
  • Ontladen en opladen
  • In je kracht blijven

Samen leer je als ouder en kind wat voor jou goed werkt. We werken in een kleine groep van maximaal 5 koppels. Op de zondagochtend maken we er een informatieve, interactieve en gezellige tijd van. Zo voelen en zien kinderen (en ouders) dat ze niet de enige zijn.

Praktische informatie:

Voor wie: Ouders met hooggevoelige kinderen van 7 – 12 jaar
Datum: zondag 15 november
Tijd: 09.00 – 13.00 uur
Adres: Eerbeekseweg 39, 7371 CC Loenen (Veluwe)
Kosten: 75,- Euro per koppel
Aanmelden: info@yoga-elementsoflife.nl