Helaas is Nederland weer in lockdown. Gelukkig kan ik cliënten in de praktijk blijven ontvangen, omdat ik onder de WKKGZ val. Lees verder…

Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en ook tegemoet te komen aan eventuele beperkingen, vind je hieronder alle mogelijke variaties. Zelfs als je bijvoorbeeld in quarantaine zit vanwege een ziek familielid, kan onze sessie nog steeds online of op afstand plaatsvinden. Kort samengevat zijn er de volgende mogelijkheden:

  • Energetische therapie, coaching en begeleiding in de praktijk (voor volwassenen en kinderen)
  • Energetische behandeling op afstand
  • Online begeleiding en coaching
  • Combinatie energetische behandeling op afstand en online begeleiding

Energetische therapie, coaching en begeleiding in de praktijk

Heb je behoefte aan meer energie en balans, een gesprek, tips of adviezen? Dan kan energetische therapie, begeleiding of coaching een uitkomst zijn. Ik help je graag verder met jouw hulpvraag. Of het nou gaat over lichamelijke klachten, omgaan met je hooggevoeligheidhoogbegaafdheid, stress, burn-out, je energie op peil houden, of bijvoorbeeld prettig deze corona lockdown periode doorkomen, ik denk graag met je mee.

Ook systemisch werk, zoals familieopstellingen, is mogelijk. Naast het geven van energetische behandelingen leer ik je tijdens onze sessies tevens technieken aan die voor jouw situatie of hulpvraag van toepassing zijn, want mijn doel is mensen zelfredzaam maken.

De begeleidingssessies met kinderen mogen ook doorgaan. Bijvoorbeeld voor het aanleren van executieve functies, mindset, omgaan met hooggevoeligheid, anders zijn of faalangst. De energetische behandelingen voor bijvoorbeeld slaapproblemen, nachtangst, onrust, buikpijn, broekplassen, stress en gebrek aan focus mogen nog steeds plaatsvinden. Ik sta voor je klaar.

Coronamaatregelen in de praktijk – volwassenen

In de praktijk moeten we uiteraard de adviezen van de RIVM in acht nemen, zoals een mondkapje op in de wachtruimte. Er staat desinfecterende handgel klaar en ik zorg ervoor dat de ruimte na iedere sessie gereinigd en gelucht wordt. Tijdens onze sessie houden we zoveel mogelijk 1,5 meter afstand. In de praktijkruimte hoeven we geen mondkapje te dragen.

In geval van koorts- of verkoudheidsklachten van jou of je huisgenoten, kunnen we onze afspraak probleemloos omzetten in een online sessie of een behandeling op afstand.

Coronamaatregelen in de praktijk – kinderen

Ook de sessies met kinderen mogen in de praktijk. Hierbij mag de begeleidende ouder (met mondkapje) wachten in de wachtruimte, of bij de sessie aanwezig zijn in de praktijkruimte (zonder mondkapje). Uiteraard zal ik gedurende de begeleiding zo veel mogelijk 1,5 meter afstand bewaren, maar bij kinderen is dat niet altijd haalbaar. Gebruikte materialen en oppervlakken die aangeraakt zijn, worden na de sessie gedesinfecteerd en de ruimte wordt gelucht.

Ook hier geldt: in geval van koorts- of verkoudheidsklachten van het kind of 1 van de huisgenoten, kunnen we de afspraak omzetten naar een digitale sessie, of behandeling op afstand.

Energetische behandeling op afstand

Een energetische behandeling op afstand duurt meestal c.a. 30 tot 60 minuten. Deze behandelingen zijn voor verschillende soorten klachten in te zetten. Denk aan vermoeidheid, stress, slaapproblemen, lichamelijke of emotionele pijn. Er zijn verschillende soorten behandeling op afstand mogelijk.

Voor aanvang van de sessie ontvang ik graag je foto en jouw hulpvraag. We hebben voorafgaand aan de sessie kort contact via WhatsApp. Tijdens de behandeling zit ik in een diepe trance om mij zo goed mogelijk op jouw energie af te stemmen. Na afloop ontvang je een korte uitleg wat ik heb gedaan en wat ik tegenkwam tijdens de behandeling.

Online begeleiding of coaching

Wanneer je liever geen enkel risico neemt, kan je kiezen voor digitale begeleiding of coaching. Zelfs met verkoudheidsklachten of koorts, kan een online sessie gewoon doorgaan. En ook als je niet de gelegenheid hebt om naar de praktijk te komen – bijvoorbeeld omdat de kinderen thuis zijn -, kan een online sessie uitkomst bieden. Ik help je graag verder met jouw hulpvraag. Tijdens de begeleiding zullen we (beeld)bellen.

Combinatie afstandsbehandeling en online begeleiding

Uiteraard is er ook een combinatie mogelijk van afstandsbehandeling en online begeleiding. Hierbij duurt het gesprek 30 minuten en de behandeling ook 30 minuten. Tijdens de begeleiding zullen we (beeld)bellen en tijdens de behandeling op afstand hebben we enkel aan het begin en aan het einde van de behandeling kort WhatsApp contact.