Helaas is Nederland weer in lockdown. Veel praktijken moeten noodgedwongen hun deuren (deels) sluiten. En dat terwijl juist in deze stressvolle tijd veel mensen graag hulp en ondersteuning willen ontvangen. Gelukkig kan ik voor een deel toch begeleiding in de praktijk blijven bieden! Tijd om duidelijk te maken wat er nog wèl kan.

Kort samengevat zijn er de volgende mogelijkheden:

  • Coaching en begeleiding in de praktijk (voor volwassenen en kinderen)
  • Energetische behandeling op afstand
  • Online begeleiding en coaching
  • Combinatie energetische behandeling op afstand en online begeleiding

Coaching en begeleiding in de praktijk

Heb je behoefte aan een gesprek, tips en adviezen? Dan kan begeleiding of coaching een uitkomst zijn. Ik help je graag verder met jouw hulpvraag. Of het nou gaat over omgaan met je hooggevoeligheidhoogbegaafdheid, stress, burn-out, je energie op peil houden, of bijvoorbeeld prettig deze corona lockdown periode doorkomen, ik denk graag met je mee. Ook systemisch werk, zoals familieopstellingen, is nog mogelijk. Tijdens onze sessies leer ik je technieken aan die voor jouw situatie of hulpvraag van toepassing zijn.

Ook ouders die wederom voor de opgave staan om hun hoogbegaafde of hooggevoelige kind door deze periode van thuisscholing heen te loodsen, ben ik graag van dienst. Daarbij ben ik groot voorstander van praktische handvatten.

Ook de begeleidingssessies met kinderen mogen doorgaan. Bijvoorbeeld voor het aanleren van executieve functies, mindset, omgaan met hooggevoeligheid, anders zijn of faalangst. Ik sta voor je klaar.

Begeleiding of coaching in de praktijk duurt 1 uur per sessie en kost € 50.-.

Coronamaatregelen in de praktijk – volwassenen

Inmiddels is er een schriftelijke bevestiging van het Ministerie van Volksgezondheid en Sport dat coaching en begeleiding van cliënten nog steeds mag plaatsvinden in de praktijk.

Wel moeten we daarbij uiteraard de adviezen van de RIVM in acht nemen, zoals een mondkapje op in de wachtruimte. Er staat desinfecterende handgel klaar en ik zorg ervoor dat de ruimte na iedere sessie gereinigd en gelucht wordt. Tijdens onze sessie houden we 1,5 meter afstand. In de praktijkruimte hoeven we geen mondkapje te dragen.

In geval van koorts- of verkoudheidsklachten van jou of je huisgenoten, kunnen we onze afspraak probleemloos omzetten in een online sessie of uitstellen naar een later tijdstip.

Coronamaatregelen in de praktijk – kinderen

Ook de begeleiding van kinderen mag in de praktijk. Hierbij mag de begeleidende ouder (met mondkapje) wachten in de wachtruimte. Uiteraard zal ik gedurende de begeleiding zo veel mogelijk 1,5 meter afstand bewaren, maar bij kinderen is dat niet altijd haalbaar. Gebruikte materialen en oppervlakken die aangeraakt zijn, worden na de sessie gedesinfecteerd en de ruimte wordt gelucht.

Ook hier geldt: in geval van koorts- of verkoudheidsklachten van het kind of 1 van de huisgenoten, kunnen we de afspraak omzetten naar een digitale sessie, of uitstellen naar een later tijdstip.

Energetische behandeling op afstand

Een energetische behandeling op afstand duurt c.a. 30 minuten. Deze behandelingen zijn voor verschillende soorten klachten in te zetten. Denk aan vermoeidheid, stress, slaapproblemen, lichamelijke of emotionele pijn. Er zijn verschillende soorten behandeling op afstand mogelijk.

Voor aanvang van de sessie ontvang ik graag je foto en jouw hulpvraag. We hebben voorafgaand aan de sessie kort contact via WhatsApp. Tijdens de behandeling zit ik in een diepe trance om mij zo goed mogelijk op jouw energie af te stemmen. Na afloop ontvang je een korte uitleg wat ik heb gedaan en wat ik tegenkwam tijdens de behandeling.

Een energetische behandeling op afstand duurt ongeveer 30 minuten en kost € 25,-. Na de behandeling ontvang je een Tikkie met het betaalverzoek. De factuur volgt per e-mail.

Online begeleiding of coaching

Wanneer je liever geen enkel risico neemt, kan je kiezen voor digitale begeleiding of coaching. Zelfs met verkoudheidsklachten of koorts, kan een online sessie gewoon doorgaan. En ook als je niet de gelegenheid hebt om naar de praktijk te komen – bijvoorbeeld omdat de kinderen thuis zijn -, kan een online sessie uitkomst bieden. Ik help je graag verder met jouw hulpvraag. Tijdens de begeleiding zullen we (beeld)bellen.

Online begeleiding of coaching duurt 1 uur per sessie en kost € 50.-. Na de sessie ontvang je een Tikkie met het betaalverzoek. De factuur volgt per e-mail.

Combinatie afstandsbehandeling en online begeleiding

Uiteraard is er ook een combinatie mogelijk van afstandsbehandeling en online begeleiding. Hierbij duurt het gesprek 30 minuten en de behandeling ook 30 minuten. Tijdens de begeleiding zullen we (beeld)bellen en tijdens de behandeling op afstand hebben we enkel aan het begin en aan het einde van de behandeling kort WhatsApp contact.

Een combinatiesessie duurt 1 uur en kost € 50,-. Na onze sessie ontvang je een Tikkie met het betaalverzoek. De factuur volgt per e-mail.